Renovirate kuću? Razmislite o ugradnji PVC stolarije

Renovirate kuću? Razmislite o ugradnji PVC stolarije


Ako je vaša želja dubinska obnova vašeg stambenog prostora, prava je prilika za zamjenu stare stolarije. PVC stolarija Amileo nudi vrlo atraktivne cijene za proizvode iznimne kvalitete. Riješite se starih prozora dok poboljšavate toplinsku i zvučnu izolaciju vašeg doma. Priuštite vašem objektu nov, atraktivan izgled te si osigurajte ugodniji i topliji život s novim PVC prozorima i vratima.

Renoviranje prozora isplativo je ulaganje jer se od 20 do 30% gubitka topline u vašem domu događa kroz prozore!


Zašto odabrati PVC za obnovu kuće?

PVC je vrlo otporan materijal koji ne zahtijeva posebno održavanje. Ima veliku izolacijsku snagu te štedi energiju za grijanje i hlađenje vašeg doma. Za razliku od drveta, PVC ne trune i ne podliježe utjecaju termita ili vode. Također, ne zahtijeva naknadno farbanje i lakiranje kao kod drveta.

Danas je to materijal koji se najčešće koristi u proizvodnji prozora i vrata. Zauzima više od 60% udjela na tržištu stolarije.

Aluminijski prozori za više sklada i naklonosti modernosti

Aluminijski prozori dostupni su u mnoštvo boja za skladnu obnovu vašeg doma. Aluminijska stolarija omogućuje vam da, prema vašim željama i situaciji, odaberete i konfigurirate model prozora koji vam odgovara. Ovim dizajnom po mjeri dobit ćete personaliziranu cijenu. Bez obzira radi li se o novoj instalaciji ili adaptaciji, rado ćemo vam ponuditi najbolje PVC ili aluminijske prozore na tržištu, istovremeno uzimajući u obzir vaše osobne preferencije.

Prozori sustava Salamander - udobnost i estetika za obnovu kuće

Postavljanje PVC prozora ne poboljšava samo toplinsku i zvučnu izolaciju vašeg doma. To je također način da poboljšate dizajn svog doma dajući mu moderniji izgled. Zahvaljujući posebnim svojstvima PVC-a, moći ćete se bez straha suočiti s hladnom zimom i zaboraviti na zagađenje bukom iz okoline. Uz ove prozore ponudite si novi pogled na vanjski svijet.

Naše  20-godišnje iskustvo, moderna proizvodnja i materijali najviše klase jamstvo su za izradu najkvalitetnije PVC stolarije koja udovoljava svim zahtjevima korisnika. Kontaktirajte nas i odaberite najbolje proizvode za vaš dom.

Koristimo iskustvo, pronalazimo rješenja, stvaramo trendove