Određivanje cijene PVC stolarije je proces na koji utječe više čimbenika, a neki od glavnih su: model profila, vrsta stakla, potreba za roletama i dodatnom opremom(komarnici, klupice i slično). Sa svakim klijentom prolazimo kroz niz različitih komponenata PVC stolarije i najbolje opcije za njihov projekt koje zaključno formiraju finalnu cijenu.

Rok isporuke naših proizvoda u prosjeku iznosi 2 do 3 tjedna. Ukoliko kupci imaju potrebu za hitnom realizacijom, ovisno o našim mogućnostima prilagođavamo se takvim zahtjevima i dogovaramo raniji termin izvedbe.

PVC stolarija najoptimalnije je tržišno rješenje za Vašu novu stolariju. Karakterizira je izvanredna zvučna izolacija, suvremen dizajn koji se savršeno uklapa u objekte različitih namjena, očuvanje energije i najbolja toplinska zaštita. Zbog izuzetnih svojstava, potrebno je uložiti minimalne napore u održavanje PVC stolarije, čijim odabirom postižete najbolji omjer uloženog i dobivenog.

Kao što i sam naziv govori, dvoslojno staklo se sastoji od 2 staklene ploče, dok se troslojno staklo sastoji od 3 staklene ploče. Razlika između ove dvije opcije je prvenstveno u toplinskoj, ali i zvučnoj izolaciji. Prilikom odabira stakla u obzir morate uzeti koeficijente prolaznosti topline i njihov utjecaj na potencijalne uštede.

Pravilnim korištenjem i održavanjem, PVC stolarija može funkcionirati bez greške i do nekoliko desetaka godina. Unatoč tome, kako ne bi došlo do neželjenog kvara i da bi dodatno produljili rok trajanja Vaše stolarije, svakako preporučujemo napraviti redovan servis svakih 5 godina.

Nakon instalacije PVC stolarije i ostalih popratnih radova oko samog otvora, potrebno je što prije odlijepiti zaštitnu foliju kako kasnije ne bi došlo do poteškoća pri uklanjanju iste. Profile vrlo jednostavno očistite pamučnom krpom i mlakom vodom, a po potrebi dodajte malo blagog deterdženta. Okovi se održavaju tako da se na sve pokretne dijelove nanese sredstvo za podmazivanje, što preporučamo obavljati na godišnjoj razini.

Za izradu osnovne ponude potrebno je navesti dimenzije otvora/postojećeg prozora ili vrata i dodatke koje želite uz primarni proizvod (rolete, klupčice, komarnike i slično). Kroz komunikaciju s našim prodajnim agentima usuglasiti će se detalji kako bi projekt bio adekvatan Vašim zahtjevima. Ukoliko već imate navedenu točnu specifikaciju proizvoda koje želite iz našega asortimana, ponuda će biti složena točno prema Vašim uputama.

Da. Kako bi Vam maksimalno olakšali sam proces nabave nove stolarije, dostavu i montažu uključujemo u svaku našu ponudu. Ukoliko Vam dostava i montaža nisu potrebne, konačnu cijenu umanjujemo za njihovu vrijednost. Također, vršimo uslugu zbrinjavanja otpada koja se dodatno naplaćuje.

Na svaki naš proizvod dajemo garanciju kao potvrdu kvalitete naših artikala. Ovisno o kategorijama, vrijeme trajanja jamstva se razlikuje. Na postojanost PVC profila garancija iznosi 10 godina, na ukrasne panele pet, a za propuštanje stakla dvije godine.

Osim u standardnoj bijeloj, naše proizvode također nudimo u svim ostalim bojama. U osnovnoj ponudi nudimo boje tamnog i zlatnog hrasta, oraha, mahagonija i antracit. Ostalu paletu boja nudimo na upite naših klijenata.

Koristimo iskustvo, pronalazimo rješenja, stvaramo trendove