O nama

Svoju priču započinjemo 2001. godine otvaranjem malog obiteljskog obrta u blizini Sesveta. U počecima, naše se poslovanje temeljilo na manjim projektima, a većinom smo djelovali na području grada Zagreba i uže okolice.

Od samih početaka, težili smo kvaliteti naših proizvoda i zadovoljstvu naših klijenata. Tijekom godina rada, ulaganja u edukaciju zaposlenika i modernizaciju opreme, postali smo prepoznatljiv brand u području izrade PVC stolarije. Velika prekretnica u našem poslovanju događa se 2008. godine preseljenjem našeg proizvodnog pogona na novu lokaciju u gradu Sveti Ivan Zelina.


Otvorenjem novog centra, možemo se pohvaliti da postajemo jedna od najopremljenijih tvornica na području Republike Hrvatske u našoj djelatnosti.

Današnji proizvodno-prodajni centar, koji se prostire na 1400m2, opremljen je suvremenim, računalno upravljanim linijama za proizvodnju PVC stolarije te izrade stakla.

Danas se naše poslovanje odvija na području čitave države, ali polako, malim i sigurnim koracima pristupamo zahtjevnom tržištu Europske Unije.


Misija

Naša misija je proizvesti i plasirati PVC stolariju koja će ispunjavati čak i najsloženije zahtjeve krajnjih kupaca.

Vizija

Kontinuiranim razvojem vlastite organizacijske kulture, motivacijom i podupiranjem zaposlenika svih razina te primjenom modernih tehnologija postati tržišni lider u proizvodnji PVC stolarije na području cijele regije.DRUŠTVENO ODGOVORNO POSLOVANJE

PVC stolarija Amileo svojim poslovnim aktivnostima i odlukama pokušava maksimalno utjecati na očuvanje okoliša i pozitivan utjecaj na društvo. Svjesni klimatskih promjena i njihovih negativnih učinaka na naš planet, nastojimo proizvoditi stolariju koja omogućuje maksimalnu štednju energije.

Sve sirovine koje koristimo odlikuju se stopostotnom mogućnošću recikliranja, a također veliku pažnju pridodajemo i pažljivom zbrinjavanju otpada. Socijalna odgovornost važna je komponenta naših načela, stoga se često  odazivamo na humanitarne akcije i spremni smo na pomoć i suradnju s našom lokalnom zajednicom.

Koristimo iskustvo, pronalazimo rješenja, stvaramo trendove